Saltrød Sportsklubb


Go to content

Info

Fotball

Informasjon om fotballgruppa

Fotballgruppa spiller for moro og for mosjon. SSK fotball deltar i seriespill i bedriftsidrettens trim-serie og deltar der i 7'er fotball. SSK fotball har idag fellestreninger sammen med Sørfjell oldboys og har deltatt i denne serien i 6-7 år. Før dette spilte SSK fotball en egen privat fotballserie, kalt bondesliga, som ble styrt av Rygene IL og oppmann, Frank Engenes. Der deltok SSK fotball i mange år.

Før det spilte SSK fotball i seriespill i 6. og 7. divisjon. Holdt på å rykke opp i 5. divisjon. SSK fotball har tidligere hatt samarbeider med en trimgruppe fra Tromøya, har hatt samarbeide med If forsikring og Windy boat. Før dette hadde SSK fotball også et samarbeide med asylmottaket på Hove, der SSK fotball hentet asylsøkere som fikk delta på våre treninger og kamper. Vi kom også ut på Hove og hadde fellestreninger der.

SSK fotball hadde tidligere samarbeide med Sørfjell a-lag, men det varte ikke så mange måneder, der spillere fra SSK ble hentet til Sørfjell fotball. SSK fotball har hatt treninger om sommeren på Stuenes gress, på Myra kunstgress og om vinteren har vi hatt treninger i Stueneshallen og på Myra kunstgress.

SSK fotball har tidligere år arrangert en egen innendørs fotball turnering med lag i fra hele Arendalsregionen med maksimum 24 deltagende lag. Vi har her hatt semifinale med 4. plass som beste resultat. De siste vinnerne i denne turneringen har vært bl.a. Sørfjell old boys, Sleivas United og Løddesøl.
_________________________________________


Back to content | Back to main menu